Verkoop

Wij hebben een onderscheidende en vernieuwende werkwijze om uw huis te verkopen. Natuurlijk wordt uw huis aangemeld op diverse websites (o.a. Funda.nl, Vinkenbosch.nl) en uiteraard wordt er een 'te koop'-bord geplaatst in de tuin. Maar er is zoveel meer. 

Wij laten uw huis eruit springen. Dit doen wij bijvoorbeeld door middel van onze opvallende borden en door onze creatieve teksten. Maar wat ons uniek maakt en waar wij trots op zijn is dat wij als eerste en enige makelaar in de Leidse regio gebruik maken van big data en online tools. 

Via Artificial Intelligence technologie op social media bereiken wij meer actief en passief woningzoekenden die anders niet worden bereikt. Door middel van slimme technologie wordt elk huis aan de juiste doelgroep gekoppeld. Per huis wordt getarget op leeftijd, opleidingsniveau, vakgebied, gezinssamenstelling en locatie. Op deze manier wordt de juiste doelgroep bereikt waar die zich ook bevindt: op mobiel, hun favoriete blog, social media of Google. 

Wij zullen potentiële kopers verrassen, de woning laten ervaren, rondlopen, zitten, een kopje koffie drinken, kortom de sfeer van uw woning laten proeven.

En voor we het vergeten: Het uitgangspunt is altijd: 'no cure no pay'. Dus wordt een verkoop naar uw mening niet snel genoeg gerealiseerd, dan mag u te allen tijde zonder intrekkingskosten de opdracht beëindigen. 

Benieuwd naar onze aanpak? Neem contact met ons op.

Afspraak maken