Over ons

Over Sander:

Mijn naam is Sander Vinkesteijn. Opgegroeid in Oegstgeest en na omzwervingen in Amsterdam en Den Haag ben ik zo’n 12 jaar geleden met mijn gezin weer neergestreken in Oegstgeest. 

Of ik nu de kinderen uit school haal, ’s avonds ga sporten, of op zaterdag naar de Leidse markt fiets, elke dag besef ik weer hoe fijn en mooi deze omgeving is. En hoe leuk is het dan om juist hier je eigen woningmakelaardij te hebben. 

Na studies in Leiden en Haarlem ben ik gaan werken in het onroerend goed. Nu, 18 jaar later, is het tijd om op eigen benen te staan en mensen te helpen met nadenken, adviseren, beslissen bij de aan- of verkoop van een huis. En dat op mijn manier: vernieuwend, onderscheidend, flexibel, duidelijk en gemotiveerd.

Naast het werk ben ik een liefhebber van sport. Zelf heb ik lang op niveau gesport en hier heb ik geleerd om door te zetten, rustig te blijven en plezier te hebben. Eigenschappen die ik nog dagelijks gebruik en ook goed kan toepassen in mijn werk en onderneming.

Over Niek:

Mijn naam is Niek van den Bosch. Opgegroeid in Twente en al 27 jaar woonachtig in de prachtige Leidse regio waarvan de laatste 12 jaar in Oegstgeest.

Makelaar was ik al maar nog niet in de woningmarkt en nog niet als zelfstandig ondernemer. Hiervoor ben ik 17 jaar actief geweest als commercieel directeur voor succesvolle  mediamerken als Quote, ELLE Decoration, Esquire, Harper’s Bazaar en Residence. Altijd op zoek om branches als interieur, huizen, cosmetica, mode, accessoires, auto's, reizen en food aan de juiste doelgroep te helpen op ieder platform en device. 

Mijn opgedane marketing- en saleservaring, inzichten in hedendaags consumentengedrag met gebruikmaking van de nieuwste online mogelijkheden, zet ik graag in om uw woning te verkopen of uw droomhuis aan te kopen. Niets geeft mij meer voldoening dan een tevreden en gelukkige klant in de wetenschap dat een huis zelfs één van de drie factoren van persoonlijk geluk is. Niet alleen het huis moet goed voelen maar ook de makelaar. Met mij haalt u een resultaatgedreven, klantvriendelijke netwerker in 'huis'. 

Maak een afspraak