Clicky

Vinkenbosch, uw link tussen wens en wonen

Vinkenbosch Makelaardij wordt aangevoerd door Sander Vinkesteijn en Niek van den Bosch. Sander, die al sinds zijn jeugd in Oegstgeest woont, en Niek, die na zijn studententijd altijd in en rond Leiden is blijven wonen, zijn echte vakidioten. Door hun band met de omgeving en hun grote sociale netwerk weten zij letterlijk en figuurlijk wat er te koop is, en hoe ze dat moeten verkopen. Zij kennen de charmes van alle wijken, buurtjes, lanen, straten en hofjes, en ze weten precies, onder andere door hun eigen ervaringen, welke woonvoorkeuren en levensfases daar op aansluiten. Tel daar hun gedegen vakkennis en doelgerichte werkwijze bij op en de conclusie is snel gemaakt: op het gebied van woningbemiddeling in Oegstgeest, Leiden en Warmond vormen ‘Vink’ en ‘Bosch’ dé link om uw droomhuis te vinden of om uw huidige woning te verkopen. Binnenkort kennismaken? Wij bespreken graag, geheel vrijblijvend uiteraard, wat uw wensen zijn.

Sander Vinkesteijn

Mijn naam is Sander Vinkesteijn. Ik woon in Oegstgeest. Of ik nu aan het werk ben, de kinderen uit school haal, ’s avonds ga sporten of op zaterdag naar de Leidse markt fiets, elke dag besef ik weer hoe fijn en mooi deze omgeving is. En hoe leuk is het dan om juist hier je eigen woningmakelaardij te hebben. Ik vind het een grote eer om mensen te helpen met nadenken, adviseren en beslissen bij de aan- of verkoop van een huis. En dat probeer ik op mijn manier te doen: geïnteresseerd en gedreven. Naast het werk ben ik een liefhebber van sport. Zelf heb ik lang op niveau gesport en hier heb ik geleerd om door te zetten, rustig te blijven en plezier te hebben. Eigenschappen die ik nog dagelijks gebruik en ook goed kan toepassen in de makelaardij.

Afspraak maken
Sander Vinkesteijn
Sander Vinkesteijn

Niek van den Bosch

Mijn naam is Niek van den Bosch. Ik woon in Leiden. Hoewel ik ben opgegroeid in Twente, voel ik me sinds mijn studententijd in Leiden sterk verbonden met de stad en zijn prachtige omgeving. Ik kan zeggen dat ik in Leiden, daarna in Oegstgeest en nu weer in Leiden op de mooiste plekjes heb gewoond en woon. Al begrijp ik natuurlijk dat deze kwalificatie zeer persoonlijk is. Met mijn opgedane ervaring in de marketing en sales weet ik dat rationele argumenten slechts een onderdeel van het aan- en verkoopproces zijn. Uiteindelijk draait het om gevoel. Met de wetenschap dat een woning één van de drie persoonlijke geluksfactoren is, vind ik het een voorrecht om hiervoor te mogen bemiddelen. Niet alleen het huis moet goed voelen, ook de makelaar.

Afspraak maken