Over ons

Over Sander:

Mijn naam is Sander Vinkesteijn, woonachtig in Oegstgeest. 

Of ik nu aan het werk ben, de kinderen uit school haal, ’s avonds ga sporten of op zaterdag naar de Leidse markt fiets, elke dag besef ik weer hoe fijn en mooi deze omgeving is. En hoe leuk is het dan om juist hier je eigen woningmakelaardij te hebben. 

Ik vind het een grote eer om mensen te helpen met nadenken, adviseren en beslissen bij de aan- of verkoop van een huis. En dat probeer ik op mijn manier te doen: vernieuwend, onderscheidend, flexibel, duidelijk en gemotiveerd.

Naast het werk ben ik een liefhebber van sport. Zelf heb ik lang op niveau gesport en hier heb ik geleerd om door te zetten, rustig te blijven en plezier te hebben. Eigenschappen die ik nog dagelijks gebruik en ook goed kan toepassen in mijn werk en onderneming.

 

 

Over Niek:

Mijn naam is Niek van den Bosch. Opgegroeid in Twente en al 33 jaar woonachtig in de prachtige Leidse regio.

Mijn opgedane marketing- en saleservaring, inzichten in hedendaags consumentengedrag met gebruikmaking van de nieuwste online mogelijkheden, zet ik graag in om uw woning te verkopen of uw droomhuis aan te kopen. Niets geeft mij meer voldoening dan een tevreden en gelukkige klant in de wetenschap dat een woning zelfs één van de drie factoren van persoonlijk geluk is. Niet alleen het huis moet goed voelen maar ook de makelaar.                    

Met mij haalt u een resultaat-gedreven, klantvriendelijke netwerker in 'huis'. 

 

 

 

 

 

 

Maak een afspraak