Beschrijving

Ruime, uitgebouwde tussenwoning (110 m²) met 4 slaapkamers, voortuin en achtertuin met stenen schuur en achterom.

De woning is gelegen in de gewilde “Prinsessenwijk” aan een rustige laan op loopafstand van het uitgebreide winkelcentrum "Lange Voort" en winkelgebied “De Kempenaerstraat”. Bovendien zijn diverse school- en sportvoorzieningen in de nabijheid gelegen. De locatie is gunstig gesitueerd ten opzichte van uitvalswegen richting de A44 (Leiden, Den Haag, Schiphol en Amsterdam) en ook het centrum en Leiden CS zijn op fietsafstand gelegen. 

Het huis is goed onderhouden maar enigszins gedateerd. Het biedt wel veel mogelijkheden om het geheel naar eigen wens en smaak aan te passen.

Wetenswaardigheden:
- Gebruiksoppervlakte wonen 110 m²
- Gebouw gebonden buitenruimte 6 m²
- Externe bergruimte 8 m²
- Perceeloppervlakte 136 m²
- Bouwkundige keuring aanwezig
- Deels dubbelglas
- De woning dient te worden gemoderniseerd

Koopakte
- voor woningen ouder dan 30 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing
- voor woningen gebouwd voor 1993 is de asbestclausule van toepassing
- niet-zelfbewoningsclausule

Indeling

Entree; gang met meterkast, toilet en verdiepte kelderkast; woonkamer met open haard en deur naar de uitgebouwde keuken. Ook vanuit de gang is de keuken te bereiken. De keuken is uitgebouwd en heeft een deur naar de achtertuin.

Eerste verdieping

Overloop; 3 ruime (slaap)kamers; de kamer aan de voorzijde heeft een inbouwkast en wastafel, één kamer aan de achterzijde heeft een vaste kast en de andere kamer aan de achterzijde heeft een kastenwand; badkamer met douche, wastafel, toilet en aansluiting voor de wasmachine.

Tweede verdieping

Ruime voorzolder; royale slaapkamer met dakkapel aan de achterzijde, wastafel en bergruimte. Gezien de woningen in de straat zijn er wellicht nog mogelijkheden om een dakkapel aan de voorzijde te plaatsen.

Tuin

De woning heeft een voor- en  achtertuin. De achtertuin heeft een vrijstaande stenen schuur en achterom.

Kenmerken