Omschrijving

In het gezellige en centrale gedeelte van Oegstgeest ligt deze fraai gelegen en royaal bemeten 3-kamer (voorheen 4) appartement. Het appartement op de 1e verdieping is zeer licht, heeft 2 slaapkamers, een bijzonder ruime woonkamer en een balkon op het westen.   

Het appartement ligt in een aantrekkelijke, groene woonomgeving en bevindt zich op loopafstand van het bruisende winkelcentrum Lange Voort, waar men terecht kan voor de dagelijkse boodschappen. Ook zeer gunstige ligging nabij voetbal-/tennis-/hockeyvelden, zwembad, lagere- en middelbare scholen. Het historische centrum van Leiden, alsmede het centraal station, twee ziekenhuizen en park het Leidse Hout, liggen in de directe omgeving. Uitstekende verbinding naar de uitvalswegen richting Den Haag, Schiphol, Amsterdam en Utrecht. Ook voor het bos of strand hoeft men niet lang te rijden, binnen 20 minuten kan men een heerlijke wandeling maken.

Wetenswaardigheden:
- Woonoppervlakte 78 m²
- Externe bergruimte 4 m²
- Gebouwgebonden buitenruimte 11 m²
- 2 (slaap)kamers
- Gedeeltelijk voorzien van dubbele beglazing 
- Balkon op het westen en op het oosten 
- Berging in de onderbouw
- VvE-kosten ca. € 150,- per maand
- Oplevering in overleg

Koopakte:
- voor woningen ouder dan 30 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing
- voor woningen gebouwd voor 1993 is de asbestclausule van toepassing
- niet-zelfbewoningsclausule

Indeling

Centrale entree met deurvergrendeling en brievenbussen op de begane grond.

Entree, ruime hal met meterkast, toilet met fonteintje, keuken met apparatuur en balkon met bergkast, royale woonkamer met balkon op het westen en fraai uitzicht op de binnentuin, slaapkamer met toegang tot de badkamer welke is voorzien van toilet, douche en wastafelmeubel, 2e slaapkamer.

Kenmerken