Beschrijving

In de gewilde woonwijk Vogelwijk gelegen sfeervol, herenhuis, met 5 (slaap)kamers en 1 moderne badkamer en zonnige achtertuin met achterom en vrijstaande stenenberging. 

De woning ligt op steenworp (loop)afstand van Oud Oegstgeest, Park Het Leidse Hout, Centraal Station Leiden (5 minuten fietsen), sportfaciliteiten als voetbal, hockey, de atletiekbaan en tennis, speeltuin De Vogelwijk en nabij uitvalswegen richting Amsterdam en Den Haag (A44) en het strand. Op korte afstand is er een ruime keus aan kinderdagverblijven, basisscholen en middelbare scholen.

De woning heeft veel potentie, maar dient op bepaalde gebieden opgefrist en/of gemoderniseerd te worden.

Overige informatie
-	Gebruiksoppervlakte wonen 159,80 m²
-	Gebouw gebonden buitenruimte 1,90 m²
-	Perceeloppervlakte 121 m²
-	Deels voorzien van dubbelglas
-	Zonneboiler 
-	Open haard
-	Oplevering in overleg

Koopakte
-	voor woningen ouder dan 30 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing
-	voor woningen gebouwd voor 1993 is de asbestclausule van toepassing

Indeling

Overdekte entree, gang met meterkast en toilet met fontein. Ruime en lichte woonkamer met open haard, openslaande deuren en doorgang naar de keuken eveneens met deur naar de zonnige achtertuin met vrijstaande houtenberging.

Eerste verdieping

Overloop, 2 slaapkamers aan de voorzijde, waarvan de grote kamer met 2 inbouwkasten. In de kleine kamer is nu de wasmachine aangesloten. Vanuit beide kamers is een deur naar een klein balkon. Aan de achterzijde grote slaapkamer met eveneens 2 inbouwkasten. Vanuit de overloop is de moderne badkamer met douche, Whirpool bad, dubbelde wastafel, toilet en bidet te bereiken.

Tweede verdieping

Ruime overloop met de bergkasten, grote kamer aan voorzijde met dakkapel (kunststof) en bergruimte en 1 slaapkamer aan achterzijde met dakkapel. Verder is er op deze verdieping een ruime technische ruimte met opstelplaats voor de cv-ketel en zonneboiler.

Tuin

Beschutte achtertuin met vrijstaande berging.

Kenmerken