Omschrijving

OPEN HUIS - ZATERDAG 11 MEI A.S. VAN 11:00 UUR - 12:30 UUR KUNT U VRIJBLIJVEND EN ZONDER HET MAKEN VAN EEN BEZICHTIGINGSAFSPRAAK DEZE PRACHTIGE BENEDENWONING MET ACHTERHUIS EN 2E SLAAPKAMER OP DE EERSTE VERDIEPING KOMEN BEKIJKEN. 

In de gewilde Tuinstadwijk treft u deze lichte en diepe 3-kamer (2 slaapkamers) benedenwoning aan (bouwjaar circa 1915). De woning beschikt over een ruime, zonnige en besloten tuin met separate berging en is tevens voorzien van authentieke details waaronder ornamenten plafond, schuiframen aan de voorzijde, paneeldeuren en uitgifte-opening van de keuken naar de woonkamer. Geschikt voor zowel een gezin, studerende kinderen of als starterswoning.

Voor de dagelijkse boodschappen hoeft u alleen maar de hoek om te lopen. U bereikt zo de gezellige Herenstraat voorzien van een supermarkt, diverse winkels, restaurants, kapper, lokale groenteboer en biologische supermarkt. Treinstation en de diverse uitvalswegen richting Amsterdam, Schiphol en Den Haag zijn binnen enkele minuten te bereiken. 

Wetenswaardigheden:
- Gebruiksoppervlakte wonen 97 m2
- Externe bergruimte 5 m2
- Inhoud 392 m3 woning en 15 m3 bijgebouw 
- Bouwjaar 1915
- Ruime L-vormige tuin met separate berging
- Volledig dubbelglas
- Buitenzijde in 2018 geschilderd
- Glad gestucte muren in de woonkamer (2018)
- Beschermd stadsgezicht
- Maandelijkse bijdrage VvE € 102,86
- Parkeren is hier mogelijk met een blauwe schijf en voor bewoners met parkeervergunning
- Oplevering in nader overleg
- Geschikt voor zowel een gezin, studerende kinderen of als starterswoning

Indeling

Entree, lange hal met meterkast, trapkast, separaat zwevend toilet, toegang tot keuken met diverse inbouwapparatuur (o.a. nieuwe vaatwasser) en uitgifte-opening naar de woonkamer. De diepe (circa 12 meter) en lichte woonkamer, met recent gestucte muren, en een hoog ornamenten plafond voelt aan als een herenhuis en heeft openslaande deuren naar de ruime besloten L-vormige achtertuin met houten berging. Rechts achterin de woonkamer bevindt zich de toegang tot het achterhuis voorzien van zowel een lichte badkamer met inloopdouche, designradiator, wastafel en lichtkoepel, de ouderslaapkamer met verdiepte inbouwkast, te openen bovenramen en met toegangsdeur tot wederom de achtertuin. Via een vaste trap en overloop toegang tot de 2de slaapkamer aan de achterzijde op de eerste verdieping. De 2de slaapkamer is zeer licht vanwege 2 dubbelglas stolp- en bovenramen, is voorzien van een wastafel(meubel), handige kastenwand en hier bevindt zich de cv-ketel in een afgesloten inbouwkast en dient tevens als opstelplaats voor wasapparatuur.

Kenmerken