Description

Bezichtigingsmogelijkheden: donderdag 22 april 2021 en vrijdag 23 april 2021. Neem gerust contact op voor het inplannen van een afspraak op één van deze dagen. 

In het hart van Oud Oegstgeest aan groene laan gelegen tussenwoning met zonnige, rustige en zeer diepe achtertuin (circa 28 m. bij 5,90 m.) op het noordoosten. De woning dient gemoderniseerd te worden (bouwkundig rapport aanwezig), maar dan woont u wel op één van de mooiste plekken van Oegstgeest. Gelet op de omvang van het perceel en de structuur van de woning biedt dit huis legio mogelijkheden om er een zeer mooi project van te maken; bijna alle woningen op de rij hebben een tweede verdieping opgebouwd en de meesten zijn ook uitgebouwd op de begane grond en hebben een tuinhuis in de achtertuin geplaatst.

Stadspark het Leidse Hout en lagere- en middelbare scholen, sportvelden, winkelcentra en openbaar vervoer zijn op loopafstand. Winkels en diverse horeca van de sfeervolle De Kempenaerstraat zijn om de hoek. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A4/A44), de Kagerplassen en de stranden van Katwijk-Noordwijk-Wassenaar,  maar ook het Centraal Station van Leiden en diverse ziekenhuizen liggen op korte fietsafstand.

Wetenswaardigheden:
- Woonoppervlakte 120,2 m²
- Inhoud woning 433,51 
- Perceeloppervlakte 268 m² 
- Externe bergruimte 4,40 m²
- Bouwjaar 1924
- De woning heeft veel mogelijkheden; bijna alle woningen op de rij hebben een tweede verdieping opgebouwd en de meesten zijn ook uitgebouwd op de begane grond
- Zeer ruime, diepe en zonnige achtertuin; veel buren op de rij hebben achterin een tuinhuis gerealiseerd
- 3 (slaap)kamers eerste verdieping; kamer en-suite voorzijde over de volle breedte waar weer gemakkelijke 2(slaap)kamers van te maken zijn
- 2 separate wc’s
- Kunststof kozijnen 1e verdieping achterzijde  
- Uitstekende locatie nabij vele voorzieningen
- Bouwkundige keuring Perfectkeur d.d. 30 maart 2021 aanwezig en ter inzage
- Aanvaarding in overleg, kan spoedig

Koopakte
- voor woningen ouder dan 30 jaar is de ouderdomsclausule van toepassing
- voor woningen gebouwd voor 1993 is de asbestclausule van toepassing
- niet-zelfbewoningsclausule

Ground floor

Ruime voortuin (zuidwesten van circa 6 m. bij 5,90 m.) voorzien van zonwering op zowel begane grond als 1e verdieping, entree, hal, garderobe, toilet met fontein, lichte woon-eetkamer met open haard en zowel openslaande deuren aan de voor- als achterzijde, gesloten keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur met toegangsdeur naar de achtertuin voorzien van een vrijstaande houten berging. Door de grote diepte van de achtertuin (circa 28 m. bij 5,90 m.) is er de hele dag zon in de tuin!

First floor

Ruime overloop met dakvenster, separaat toilet, wasruimte met opstelplaats wasapparatuur en cv-installatie en voorzien van dakvenster, badkamer voorzien inloopdouche en wastafel, kamer en-suite voorzijde over de volle breedte; hier vallen gemakkelijk weer 2 (slaap)kamers van te maken, 2 (slaap)kamers aan de achterzijde voorzien van kunststof kozijnen.

Features