Description

In het hart van Oegstgeest gelegen modern 3-kamer appartement met zonnig balkon op westen op de eerste verdieping van het luxe complex "De Ommevoort". In de ondergelegen afgesloten parkeerkelder bevindt zich een berging en een parkeerplaats. 

Het lichte en zonnige appartement is gelegen boven het winkelcentrum "De Lange Voort" met een breed aanbod aan winkels en winkels voor de dagelijkse boodschappen. Het appartement is gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen, openbaar vervoer, sportvelden, recreatiemogelijkheden zoals de Klinkenbergerplas en het strand.   

Wetenswaardigheden:
- Gebruiksoppervlakte wonen 114 m²
- Gebouw gebonden buitenruimte 6,5 m²
- Externe bergruimte 10 m² 
- Inhoud woning 364 m³
- Bouwjaar 2005
- Berging en parkeerplaats in afgesloten parkeerkelder 
- Balkon op het westen			
- Elektrische zonwering
- Op steenworp afstand van een groot aanbod aan winkels
- Volledig geïsoleerd (energielabel B)
- VvE-kosten € 212,54 per maand (woning € 182,60 / parkeerplaats € 29,84)

Ground floor

Begane grond:
Luxe gemeenschappelijke entree met elektrische schuifdeuren, brievenbus en bellentableau, video/intercom en trap/lift naar verdiepingen. In de onderbouw bevindt zich een door een elektrisch hek (en met afstandsbediening) afgesloten parkeerkelder met privé afsluitbare garageboxen/bergingen en parkeerplaatsen en geeft binnendoor toegang naar de lift en het trappenhuis. 

1e verdieping:
Komend vanuit de lift wandelt men via de binnentuin naar het appartement. Via de hal/gang heeft men toegang tot alle vertrekken van het appartement. Ruime slaapkamer aan de achterzijde van het appartement met leuk zicht op de binnentuin. Halverwege de hal bevinden zich: toilet met fontein, een ruime bergkast, meterkast en een aparte ruimte met opstelplaats voor wasmachine/droger. Badkamer voorzien van douche, wastafelmeubel en ligbad. Tweede slaapkamer aan de voorzijde met zicht op het terras-balkon. Via hal toegang tot zonnige en ruime woonkamer met open keuken en een deur naar een heerlijk overdekt terras (westen). De woonkamer heeft een groot erkerraam met zeer brede vensterbanken. Via de woonkamer doorloop naar de open keuken en de aparte eetkamer. De keuken is in een rechte opstelling en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Aparte eetkamer aan achterzijde van het appartement met schuifpui naar terras en met een leuk zicht op de binnentuin.

Features