Description

Aantrekkelijk, ruim en licht afgewerkt 3-kamer appartement met zonnig balkon (zuidwesten) op de tweede verdieping met mooi uitzicht op de groene omgeving. Het appartement is gelegen op een toplocatie in het oude centrum van Oegstgeest  in een kleinschalig en goed onderhouden appartementencomplex. Verder beschikt het over een eigen parkeerplaats, lift en berging in de onderbouw.

De winkels en de diverse horeca van de sfeervolle winkelstraat 'De Kempenaerstraat' met o.a. een Albert Heijn liggen om de hoek. Wandel- en Stadpark het Leidse Hout, lagere- en middelbare scholen, sportvelden en openbaar vervoer zijn op loopafstand. Gunstig gelegen ten opzichte van uitvalswegen (A4/A44) richting Amsterdam/Schiphol en Den Haag, de Kagerplassen, recreatiegebied Klinkenbergerplas en de stranden en duingebieden van Katwijk-Noordwijk-Wassenaar, maar ook het Centraal Station van Leiden (1,6 km) en 2 grote ziekenhuizen (LUMC/Alrijne) liggen nabij.

Ground floor

Entree via centrale beveiligde hal, bellentableau, intercom met videofoon, brievenbus en met lift naar de 2e verdieping en met toegangsdeur naar de privé parkeerplaats op het achtergelegen terrein en persoonlijke berging.

Second floor

Entree met een ruime hal, met videofooninstallatie, welke toegang geeft tot alle kamers in het appartement. Sfeervolle en zonnige woonkamer met openslaande deuren naar het zonnige balkon op het zuidwesten en met vrij en groen uitzicht, half open keuken in L-opstelling voorzien van 2 spoelbakken en diverse inbouwapparatuur o.a. Siemens vaatwasser, Siemens inductie kookplaat, ATAG oven, Siemens koelkast en met veel werk- en bergruimte. 2 (slaap)kamers, badkamer voorzien van douche en twee wastafels, separaat ruim toilet met fontein, inpandige berging met opstelplaats wasapparatuur en kast met opstelplaats voor de combi cv-ketel.

Details

- Bouwjaar 1993
- Gebruiksoppervlakte wonen 81,40 m²
- Gebouw gebonden buitenruimte 4,40 m²
- Externe bergruimte 3,50 m²
- Inhoud woning 254,84 m³ 
- Lichte woonkamer met half open keuken voorzien van diverse Siemens inbouwapparatuur  
- Vanaf het balkon vrij en groen uitzicht 
- Elektrisch bedienbare zonwering voorzijde aanwezig 
- Privé parkeerplaats op achtergelegen terrein 
- Aparte berging in de onderbouw
- Gelegen op een toplocatie in Oud Oegstgeest om de hoek van winkels en horeca (o.a. Albert Heijn) van ‘De Kempenaerstraat’
- Volledig voorzien van dubbel glas (energielabel A) en mechanische ventilatie
- Buitenschilderwerk in zomer 2021 uitgevoerd
- Begin 2022 wordt de bestaande lift vervangen door een mechanische lift met grotere liftkooi. Alle 13 VvE-leden hebben hiervoor al een eenmalig extra bijdrage betaald van rond de € 5.000,-  
- Actieve VvE met maandelijkse bijdrage van circa € 189,98 per maand
- Appartement dient na vele jaren liefdevolle bewoning te worden gemoderniseerd
- Oplevering in overleg, kan spoedig 

Koopakte
-	Niet-zelfbewoningsclausule van toepassing

Features