5 Vinkenbosch Zekerheden

Alles wat wij belangrijk vinden en waar wij voor staan hebben wij verwerkt in 5 uitgangspunten:

VERNIEUWEND. Wij maken als eerste in de regio gebruik van big data en de nieuwste online tools en marketingtechnieken, zoals Artificial Intelligence technologie. Wij omarmen de snel veranderende markt en zijn continu op zoek naar aanpassingen en verbeteringen.

ONDERSCHEIDEND. Opvallende borden, creatieve teksten, livestream bezichtigingen, gratis e-books maar ook standaard het meest complete Funda presentatiepakket (professionele woning-, hoogte-, 360°-fotografie, plattegronden 2D/3D en video). Vergeet niet te vragen naar de Vinkenbosch touch; innovatief en anders.

GEMOTIVEERD. Wij zijn actief, hebben een intrinsieke drive, komen op tijd, doen wat wij zeggen, geven maximale aandacht (zowel het pand als de klant), zien u als een klant voor het leven en bij ons is service een standaard luxe.

DUIDELIJK. Korte, open en transparante communicatielijnen, snelle en goede terugkoppeling, een realistisch advies, no cure no pay, geen intrekkingskosten en alle prijzen zijn inclusief btw. Kortom geen verrassingen achteraf.

FLEXIBEL. Wij zijn altijd bereikbaar. Bezichtigingen kunnen ook plaatsvinden in de avonduren of in de weekenden. Altijd binnen 24 uur een reactie. Met ons kunt u alle kanten op!

Afspraak maken